Bye Bye Winter Blues…. Hello Spring!

hello spring
Met het voorjaar weer voor de deur ontpopt buiten zich langzaam een levendigheid en kleurenspel aan bloemen en jonge dieren. We willen weer naar buiten en de zon op ons gezicht voelen. Nederlanders staan niet voor niets bekend om bij het eerste, beste zonnestraaltje (maakt niet uit hoe koud) op het terras te gaan zitten. Dat geeft al aan, hoe veel wij verlangen naar de lente.

Lente pasenOrganisaties spelen hier goed op in om veel voorjaars evenementen te organiseren en nieuwe producten te lanceren. Daarnaast moeten we de feestdagen niet vergeten met de heerlijke Paasdagen, Moederdag, Vaderdag, Bevrijdingsdag en vooral dit jaar het bijzondere allerlaatste Koninginnedag met de troonopvolging van Koningin Beatrix naar Koning Willem Alexander.

Nu buiten het kleurenspel en de levendigheid weer langzaam aan begint, zijn we toe om dit naar binnen door te trekken. Heerlijk die bezem door het huis en je interieur weer licht en luchtig maken. Klinkt goed! Tot dat je tegen dingen aanloopt die je nu wel eens anders wilt. Toe aan nieuwe styling, nieuwe kleuren of zelfs een heel nieuwe interieur. Tja… dan kun je de Know How wel eens missen en dan?
Collage opruimen
Deze komende maanden proberen we je op weg te helpen met tips en trucs voor binnen en buiten om de normale en feestelijke lentedagen helemaal speciaal te maken. Genoeg variatie en inspiratie om deze Lente te vullen met lekkere weg leesartikelen voor die toch nog laatste regendagen tussendoor. Lente

Afbeeldingen zijn afkomstig van Pinterest

Terug
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest