Annie MG Schmidt week

Vandaag is de geboortedag van Annie MG Schmidt. En wie kent haar niet als schrijfster van kinderboeken als Jip & Janneke, Flodder en vele andere verhalen. Om haar vooral niet te vergeten is er speciaal van 15 tot 26 mei een Annie MG Schmidt-week.
2013-05-16 11.39.59
Het thema is deze keer buitenspelen en voor dit thema is het boekje “Wie gaat er mee buitenspelen met Jip&Janneke” uitgebracht.Daarnaast verschijnt er deze week ook een uitklapboekje “Het huis van Jip&Janneke”.
school interieur 3
Karakteristiek voor de boeken zijn natuurlijk de tekeningen van Fiep Westendorp. Wij hebben al eens de personeelskamers van de OBS de Dalton in ‘s-Gravenzande geïnspireerd op deze kleurijke tekeningen. Ziehier een foto van het resultaat, nieuwsgierig naar meer? Kijk eens op onze portfolio.
Kun je naast de boeken niet genoeg krijgen van Jip en Janneke en alle andere figuren van Annie MG Schmidt. Bij de Hema zijn allerlei leuke producten te krijgen.
beeld hema
Wij zijn “nogsteeds” fan van Annie MG Schmidt!

Terug
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest