Campina Boerderijdag

Schimmenspel
Op zaterdag 1 juni is het weer Campina Boerderijdag. Voor kinderen is het natuurlijk een groot avontuur om eens op een echte boerderij te kunnen kijken. Komen ze thuis met grote verhalen dan kunnen ze deze naspelen met ons POP-Up Schaduwspel voor de Lente. Een superleuk spel waar kinderen op een unieke manier hun verhaal in kwijt kunnen of jij nog even door kunt vertellen over het leven op de boerderij. Kijk voor meer informatie en lokaties waar de Boerderijdagen gehouden worden over op : www.boerderijdagen.nl
Het spel kun je bestellen via de webshop op onze site.

_MG_0043

Wil je een spel winnen ? Like ons via Facebook of schrijf je in voor onze blogs. Hieronder verloten we een POP-Up schaduwspel voor de Lente!

Terug
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest