Highlands high trend

glenfinnan-house-3
„And the answer is no!” .Dit zeiden de Schotten afgelopen donderdag tegen onafhankelijkheid en daarmee waren ze even trending topic. Maar niet alleen in de politiek brengen ze een statement. Ook in het interieur zijn de Schotse Highlands, High Trend!

Vorige winter kwam het Perscentrum Wonen al voorzichtig met een trend waar de ruit in opgenomen was. Maar op de Maison et Objet in Parijs begin september was er geen ontkomen meer aan. Vele interieurs waren geïnspireerd op de Schotse Highlands. Lifestyle Home Collection heeft zelfs een Highland lijn, met een bijpassende huisparfum en kaarsen met diverse namen uit de Schotse Hooglanden.

Toeval wil dat ik zelf deze zomer in de Schotse Highlands op vakantie ben geweest en het is mij niet vreemd dat men hier volledig door geïnspireerd is geraakt. De omgeving en de mooie kasteeltjes en huizen vormen een prachtig decor voor een warme wintersetting.
moodboardschotland

Denk bij een interieur geïnspireerd op de Highlands vooral aan veel ruiten, leer, wollen stoffen, plaids en accenten van hout. Nieuw hierin is het gebruik van wat fellere tinten als rood/roze en groen/blauw. Ook de koperen accenten die tegenwoordig zoveel te zien zijn passen hier mooi in. Durf lekker te combineren met verschillende ruiten en stoffen. Hierdoor krijg je een persoonlijk geheel alsof het zo in de loop der jaren toevallig is ontstaan. En je trofee van de jacht? Die hang je niet meer aan de muur, maar show je onder een glazen stolp.

afb.1 – Perscentrum Wonen, afb.2 – Lifestyle Hone collection – afb.3 – Marie’s Corner
Overige afbeeldingen Co&More

Terug
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest