Herfst als woondecoratie

Herfst als woondecoratie 5
Herfst als woondecoratie
De herfst wordt vaak gezien als een tussenseizoen van de warme zomerdagen naar de gezellige winterse feestdagen, maar ook dit jaargetij heeft een aantal hoogtepunten. Zo hebben we natuurlijk Halloween gevierd en kleden we ook ons huis warmer aan. Er zijn verschillende manieren om dit seizoen naar binnen te halen, maar de leukste zijn toch wel de DIY (Do It Yourself). Als kind maakte ik samen met mijn moeder altijd pompoen gezichten en spinnenwebben van kastanjes en wol. Heerlijke herinneringen! De pompoen is een echte herfst item en kan perfect voor de dag komen als woondecoratie, net zoals bladeren, boomstammen en eikeltjes. Last van een regenachtige dag en zeurende kinderen? Ga aan de slag met deze DIY’s voor een eigentijdse herfsttafel.
diyfall

Bron foto’s : Pinterest

Terug
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest