Kerst in London

article-2488250-1939417E00000578-135_964x608

Nu de Sint morgen naar huis gaat breekt de kersttijd weer los in Nederland.

Maar waarom zou je in deze periode niet eens naar dé stad gaan waar alles draait om Kerst! (behalve de Noordpool dan)
london-christmas-lights
Ook voor je kinderen is het fantastisch om rond te lopen in deze magische stad rond de kerst periode. Daar kan Disneyland echt niet tegenop! En omdat de vele etalages en musea gratis te bezichtigen zijn, is het ook nog eens een bestemming waar je echt geen bakken met geld uit hoeft te geven.

Een kleine opsomming van de dingen die je gezien moet hebben!

Het Winter wonderland in Hyde Park met zijn mooie schaatsbaan en gezellig kraampjes.

De mooie versieringen in Covent Garden.

Probeer ook kaartjes te krijgen voor de Christmas Carol in de Royal Albert Hall.
The_Harrods_Christmas_Express_1
Hebben jullie het liedje/filmpje al gezien van John Lewis met het jongetje en de pinguïn? Deze reclame komt van het bekende warenhuis Harrods waar ze ieder jaar weer uitpakken met de mooiste etalages en het hele warenhuis een groot kerstwalhalla is. Niet te missen als je een bezoek brengt aan London. En ook hier kun je vele uurtjes met de kids doorbrengen om al het speelgoed uit te proberen.

Ga ook gewoon een van Piccadilly Circus en omgeving af en ga Soho in! Loop eens een rondje door Oxford Street, Regent Street en Carnaby Street om daar te genieten van de allermooiste Kerstverlichting. En vergeet Hamley’s niet, het grote kinderwarenhuis!
london-christmas-lights-1
En als laatste; vergeet Marylebone High Street, met allerlei leuke winkels zoals Cath Kidston en niet te missen een ,sinds vandaag! geopende, vestiging van mijn meest favoriete winkel Anthropologie.
2014-12-04 12.04.43
Zucht….misschien wil de Sint mij, als hij morgen teruggaat met zijn boot wel even overzetten aan de andere kant van het kanaal…

p.s. heb je plezier in het lezen van mijn blogs en wil je de eerste zijn om de volgende te lezen, schrijf je dan in en je krijgt hem automatisch in je mailbox.

Terug
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest