Co&More verhuist naar La Fabrique

Fabrique-22

Herken je de introductie van Co & More nog? Als nieuwe vlinder in de fauna van interieur en design, openden zij een boek voor het creëren van hun eigen verhalen. Tegenwoordig zijn ze bladzijdes met inspiratie en opdrachten verder en vind Co & More het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Verhuisbericht!
Van een weggestopt kantoor is geen sprake meer. Samen met een aantal professionals, waaronder de meubelmaker in hart en nieren, Yves Odinot, zijn we nu gevestigd in het pand La Fabrique. Een winkel met showroom, ontwerpbureau en meubelmakerij in één.

La Fabrique
La Fabrique is ontstaan door het bundelen van krachten. De gevestigde professionals hebben allen iets gemeen. Een gedegen vakkennis en liefde voor het werk dat zij uitoefenen. Dit is terug te zien in de showroom, waar een bewuste selectie is gemaakt van merken, eigen werk, vintage, meubels en accessoires.

Corina: “We hebben een mooie basis waarmee wij ieder interieur en stijl van dienst kunnen zijn”. De selectie aan producten zorgen voor persoonlijke interieurs met een eigen identiteit, zowel voor de particuliere, als voor de zakelijke markt.

Zeitraum, Verzelloni, Kvadrat, Modular Lighting Instruments, Malagoon etc.:
Een greep uit de collectie dat in de showroom te vinden is. De basis aan merken wordt aangevuld met vintage items en producten van de laatste trends. Genoeg redenen om vaak naar binnen te wandelen, want de showroom wordt wekelijks omgetoverd tot een nieuwe inspiratiebron. Liever van het online winkelen? La Fabrique beschikt ook over een eigen webshop.

“Een fijne broedplaats aan inspiratie en eenmaal in gesprek kwam ik erachter dat echt alles mogelijk is, particuliere klant uit Amersfoort”.

Must Visit
Van nieuwe kussen tot een compleet ontwerpplan met maatwerk. Reis af naar de koopstad aan zee, ’s-Gravenzande, want La Fabrique is zeker het bezoeken waard.

Co & More, een intrigerend en boeiend verhaal in de wereld van interieur en productdesign. Co & more realiseert projecten voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt zoals horeca, retail, kantoren en kinderdagverblijven. Benieuwd naar de verhalen die we al hebben verteld? Dan is het portfolio zeker de moeite waard. Liever de  “short stories”? Volg ons dan via social media @coandmore op Instagram, Facebook en Pinterest. Wil je jouw verhaal delen? Feedback is altijd welkom.

 

Terug
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest