Over Corina

_MG_0070_1024

Wie is Corina van der Hout?
Al vanaf 1997 ben ik werkzaam in de interieur-branche.
Begonnen in Oostenrijk waar ik als bijverdienste een groothandel in woonaccessoires had. Al gauw werd dit een full-time job waarbij ik regelmatig de vraag kreeg om ook met mijn accessoires een hotel of restaurant in te richten. Wat ik uiteraard met heel veel plezier deed en waar mijn talent voor styling en ontwerpen al heel snel duidelijk werd.
Eenmaal terug in Nederland ben ik begonnen met een studie styling & vormgeving aan de Academie Artemis in Amsterdam.
Tot 2005 heb ik in een aantal winkels als stylist en decorateur gewerkt waarna ik verder ben gegaan als zelfstandig stylist en vormgeefster.
De afgelopen jaren zijn er de meest uiteenlopende interieur projecten ontworpen en uitgevoerd. Het leukste hieraan vindt ik dat ieder persoon, gezin of bedrijf anders is en eigen wensen heeft aan zijn/haar interieur. De uitdaging is er ieder keer weer om de vertaalslag zo te maken dat de gebruiker zich er optimaal thuis voelt! Als dat lukt, is mijn missie geslaagd!

Vele meubels en producten binnen mijn interieurs worden ook vaak door mij ontworpen, waardoor binnen ieder interieur de mogelijkheden eindeloos zijn.
Om ook het productontwerp meer platform te geven ben ik in 2013 begonnen met Co&More. Een nieuw concept waarbij ik voor mijn klanten meer ruimte heb om te ontwerpen en te creëren.

Bent u op zoek naar een ervaren ontwerpster die echt naar u kijkt? Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest