Natuur als thema bij Kinderdagverblijf Wasko

coandmore overzicht lokalen wasko
Het pand was zo mooi ontworpen dat het mij direct deed denken aan een slakkenhuis.Daarnaast was het ook nog eens gelegen in een park en wilde het personeel “iets” doen met als basis natuur.
Dit gaf mij de vrije hand om eens een mooi ontwerp te maken met ronde meubels, basis van natuurlijk materialen en een buitenspeeltuin met allerlei natuurlijke grapjes erin, veel struiken en natuurlijk genoeg ruimte om op een natuurlijke basis heel veel te leren over de natuur…
Daarbij heb ik hier ook vooral gekeken naar het anders gebruiken van bestaande producten en hebben we heel veel producten hergebruikt. Waardoor het ook allemaal nog eens betaalbaar werd.
kinderdagverblijf coandmore:waskopapendrecht

Bekijk item
Een kinderkamer op zolder

coandmore zolderkamer nieuwHier hebben we een compleet plan voor een kinderkamer uitgevoerd. De kamer moest op een zolder gerealiseerd worden en hier was nog een aardige verbouwing voor nodig. Om ruimte te besparen hebben we als wand een kastenwand op maat laten maken met een wastafel zoals wel hoort bij een echte meidenkamer! Deze dame wilde graag de kleur lila, maar niet te zoet. Het resultaat, een echte meidenkamer van nu met als basis natuur….Om alles wel een beetje pit te geven hebben we ook gekozen voor wat extra accenten als grafische zwart/wit prints en spijkerstof.
coandmore kinderkamer
coandmore zolderkamermeisje
Ook interesse in een kinderkamer op maat? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk item
Een nieuw interieur voor Pink Notes in Barendrecht

coandmore kantoorinrichting pinknotes
coandmore styling pinknotekantoor Pink Notes is een administratie kantoor waar alleen vrouwen werken. Ze hebben veel plezier in hun werk en alles wat met cijfers te maken heeft en toen ze gingen verhuizen wilde ze ook een uitstraling die bij hun paste.Ik had 2 ideeën voorgelegd en uiteindelijk is het een versie geworden met als basis bloemen en bloemenprints. Vrouwelijk met stijl en een bewijs dat een administratiekantoor echt niet saai hoeft te zijn! En dat is gelukt! Warm, vriendelijk en uitnodigend met als hoofdkleur uiteraard: Pink!
coandmore inrichting kantooor

Bekijk item
POP-UP “Le Cirque” – een schaduwspel over het circus

Pop Up “Le Cirque” – Een schaduwspel over het circus
Co&More Spellen Circus & Sint
Het circus is hip en hot en een leuk en vrolijk thema om allerlei verhalen over te verzinnen.

Met maar liefst 9 figuurtjes is het spel erg compleet om samen eindeloos mee te fantaseren.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar om zelf mee te spelen. Onder die leeftijd is het erg leuk om “voor” te lezen met de schaduwfiguurtjes.

Hoe werkt het schaduwspel?

Zorg dat je ergens een lichte muur hebt of span een laken. Neem een lampje en schijn deze op de muur. (een bedlampje werkt al!) Bevestig een van de figuren op de meegeleverde houder en begin met het maken van je verhaal.

Waar bestaat het pakket uit:

8 hand-gesneden kartonnen figuren.
3 houders om de figuren op te bevestigen.
1 uitgebreide gebruiksaanwijzing

De set kost € 15,- en is te bestellen via de webshop.

Wij wensen jullie heel veel speelplezier!

p.s. voor degene die het moeilijk vinden zelf een verhaal te verzinnen? Binnenkort komt er een schaduwspel verhaal uit, speciaal voor het circus.
overview circus

Bekijk item
Stitch your Journey-the ultimate DIY Souvenir

coandmore stitch your journey

Alweer een nieuw product van Co&More!

Is er iets leukers dan je eigen souvenir te maken? Dit kan nu eenvoudig met dit diy pakket.
We hebben landkaarten een mooie vintage look gegeven. Geef je vakantieroute en bestemmingen aan met de meegeleverde naald en draad. Er zitten patronen van letters bij en een handige beschrijving hoe je moet borduren. De ultieme vakantie herinnering aan je muur!

In de set zit :

-Een Vintage-look kaart op stof (afm. 28 x 20 cm.)
-De patronen en beschrijvingen van de borduursteken en het alfabet.
-Naald en draad in 4 verschillende felle kleurtjes.

De kaarten kunnen op bestelling geprint worden, maar de meeste populaire bestemmingen hebben we op voorraad. Via onze webshop kun je ook aangeven welk kleur je wilt. Op het labeltje aan de verpakking kun je zien welke kleur en welk land er in de verpakking zit.

Zo kun je heerlijk vanuit je luie vakantiestoel alvast je eigen souvenir maken! Want wat is er leuker dan je eigen verhaal te creëren!
De set is verkrijgbaar voor € 19,50 en nu te bestellen via onze webshop !
Veel plezier!
coandmore stitch your journey;s webite

Bekijk item
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest