Een kinderkamer op zolder

coandmore zolderkamer nieuwHier hebben we een compleet plan voor een kinderkamer uitgevoerd. De kamer moest op een zolder gerealiseerd worden en hier was nog een aardige verbouwing voor nodig. Om ruimte te besparen hebben we als wand een kastenwand op maat laten maken met een wastafel zoals wel hoort bij een echte meidenkamer! Deze dame wilde graag de kleur lila, maar niet te zoet. Het resultaat, een echte meidenkamer van nu met als basis natuur….Om alles wel een beetje pit te geven hebben we ook gekozen voor wat extra accenten als grafische zwart/wit prints en spijkerstof.
coandmore kinderkamer
coandmore zolderkamermeisje
Ook interesse in een kinderkamer op maat? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk item
Woonhuis Den Haag

Interieurplan “under construction” Hier zijn we nog druk bezig met de bouw die zoals je ziet bijna afgerond is. Er was al een prachtig ontwerp van Sponge Architecten. Wij hebben ervoor gezorgd dat het interieur bewaakt bleef, alle materialen goed toegepast werden en in evenwicht zijn. Hoe we dat gedaan hebben?

huisrob

Allereerst zijn we begonnen met een compleet sfeerplan en van daaruit zijn we gaan werken. Het ontwerp van de trap en balustrade zijn door ons ontworpen en net zoals de gebruikte materialen is veel op ons advies geplaatst en toegepast. Door goed samen te werken met de architect en het bouwbedrijf kun je niet zien waar de één gestopt is en de ander is verder gegaan. Dat is het leuke! Alles klopt en blijft in balans. Zo creëren we precies de plek die de klant voor ogen heeft. Nu tijd voor de puntjes op i om het woonhuis helemaal af te krijgen. Word vervolgd…

collage woonhuis rob

Bekijk item
Woonhuis ‘s-Gravenzande

Gedeeltes van woonhuizen, daar weten wij ook wel raad mee. Door middel van een ontwerpplan. Hier en daar een nieuwe indeling, nieuwe badkamer en andere kleuren op de muren zorgt al voor een wereld van verschil. Met wat toevoeging van nieuwe meubels & accessoires samen met de bestaande spullen ontstaat er een persoonlijk verhaal. Kijk! Daar houden we nou van.
whgravenzande
Soms is het goed om kritisch naar het interieur te kijken. Naar mate de jaren vorderen veranderd de gezinssituatie en hierbij ook de woonbehoeftes. Daarnaast verzamel je in die jaren talloze spullen. Die soms heel speciaal zijn geworden maar zeg eens eerlijk, er zit ook genoeg “waarde”loos spul bij. Wij vinden voor jou graag de balans tussen gewenst & noodzakelijk, tussen mooi & praktisch. Een persoonlijk verhaal creëren, heerlijk vinden we dat!

In deze woning hebben we veel styling hoeken gecreëerd waar je lekker los kunt gaan met je accessoires. Deze focuspunten zorgen voor dat persoonlijke gevoel zonder de rust te verstoren. Deze hoeken zijn ook op de foto’s goed tot hun recht gekomen door onze super fotografe Joyce Huis.

collage woonhuis sgravenzande

Bekijk item
Woonhuis Den Haag

Collage Duivenvoorden
Wat hebben we hier gedaan? Nou…. wat hebben we niet gedaan. In de beginfase met het bouwbedrijf tot de afwerking van de woning. De sfeer, de indelingen, de kleuren & materialen. Van bank tot stopcontact, van badkamer tot beddengoed tot aan het glas in lood. In detail is alles uitgezocht en toezicht gehouden om het ontwerpplan de waarborgen. Zo had de klant rust en zekerheid dat hun wensen goed tot uiting kwamen.

Daarnaast is al het maatwerk zoals de wandkasten, studeerkamer & slaapkamers van de meiden ontworpen door ons en uitgevoerd door Yves Odinot.

collage duivenvoorden2

Bekijk item
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest