Natuur als thema bij Kinderdagverblijf Wasko

coandmore overzicht lokalen wasko
Het pand was zo mooi ontworpen dat het mij direct deed denken aan een slakkenhuis.Daarnaast was het ook nog eens gelegen in een park en wilde het personeel “iets” doen met als basis natuur.
Dit gaf mij de vrije hand om eens een mooi ontwerp te maken met ronde meubels, basis van natuurlijk materialen en een buitenspeeltuin met allerlei natuurlijke grapjes erin, veel struiken en natuurlijk genoeg ruimte om op een natuurlijke basis heel veel te leren over de natuur…
Daarbij heb ik hier ook vooral gekeken naar het anders gebruiken van bestaande producten en hebben we heel veel producten hergebruikt. Waardoor het ook allemaal nog eens betaalbaar werd.
kinderdagverblijf coandmore:waskopapendrecht

Bekijk item
Een kinderkamer op zolder

coandmore zolderkamer nieuwHier hebben we een compleet plan voor een kinderkamer uitgevoerd. De kamer moest op een zolder gerealiseerd worden en hier was nog een aardige verbouwing voor nodig. Om ruimte te besparen hebben we als wand een kastenwand op maat laten maken met een wastafel zoals wel hoort bij een echte meidenkamer! Deze dame wilde graag de kleur lila, maar niet te zoet. Het resultaat, een echte meidenkamer van nu met als basis natuur….Om alles wel een beetje pit te geven hebben we ook gekozen voor wat extra accenten als grafische zwart/wit prints en spijkerstof.
coandmore kinderkamer
coandmore zolderkamermeisje
Ook interesse in een kinderkamer op maat? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk item
Een nieuw interieur voor Pink Notes in Barendrecht

coandmore kantoorinrichting pinknotes
coandmore styling pinknotekantoor Pink Notes is een administratie kantoor waar alleen vrouwen werken. Ze hebben veel plezier in hun werk en alles wat met cijfers te maken heeft en toen ze gingen verhuizen wilde ze ook een uitstraling die bij hun paste.Ik had 2 ideeën voorgelegd en uiteindelijk is het een versie geworden met als basis bloemen en bloemenprints. Vrouwelijk met stijl en een bewijs dat een administratiekantoor echt niet saai hoeft te zijn! En dat is gelukt! Warm, vriendelijk en uitnodigend met als hoofdkleur uiteraard: Pink!
coandmore inrichting kantooor

Bekijk item
Woonhuis Den Haag

Interieurplan “under construction” Hier zijn we nog druk bezig met de bouw die zoals je ziet bijna afgerond is. Er was al een prachtig ontwerp van Sponge Architecten. Wij hebben ervoor gezorgd dat het interieur bewaakt bleef, alle materialen goed toegepast werden en in evenwicht zijn. Hoe we dat gedaan hebben?

huisrob

Allereerst zijn we begonnen met een compleet sfeerplan en van daaruit zijn we gaan werken. Het ontwerp van de trap en balustrade zijn door ons ontworpen en net zoals de gebruikte materialen is veel op ons advies geplaatst en toegepast. Door goed samen te werken met de architect en het bouwbedrijf kun je niet zien waar de één gestopt is en de ander is verder gegaan. Dat is het leuke! Alles klopt en blijft in balans. Zo creëren we precies de plek die de klant voor ogen heeft. Nu tijd voor de puntjes op i om het woonhuis helemaal af te krijgen. Word vervolgd…

collage woonhuis rob

Bekijk item
Het 5de element…

Collage DiemelHet hoveniersbedrijf Diemel Groenvoorzieningen in Den Hoorn maakt gebruik van de vier elementen van de natuur: Aarde, Vuur, Water en Lucht. Concept: Down to earth, Design, Ecologisch, Vriendelijk en Contrast. Diemel maakt contrast in de natuur door op verantwoorde wijze nieuwe “natuur” te creëren. Diemel is het 5e element…

De inrichting heeft een mix gekregen van strakke elementen en verschillende natuurlijke materialen. Hout & Kurk vormen de basis. Door de natuurlijke elementen komt het buiten naar binnen. Bij dit project hebben wij het concept en interieurplan verzorgd. Zelf zijn ze aan de slag gegaan met de uitvoering. Als klant ben je vrij om de werkwijze zelf te bepalen, maar mocht je vragen hebben tijdens de bouw, kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Daarna zijn wij terug gekomen en hebben de meubels geleverd en de punt op de i gezet.

Bekijk item
Praktisch en gezellig…

De Driekleur Dalton basisschool
De team- en spreekkamers van de De Driekleur Dalton basisschool waren toe aan een nieuwe uitstraling. Praktisch opgeruimd, uitnodigend en gezellig was hierbij heel belangrijk. Binnen het besproken budget en Floddertje als uitgangspunt is er een eigen karakter ontstaan voor deze basisschool. Nieuwe manieren van opruimen en een fijne plek om te vergaderen, gesprekken te voeren en bij te komen. We willen Westwood graag bedanken voor het meedenken en uitvoeren van de kasten!
School interieur

Bekijk item
Woonhuis ‘s-Gravenzande

Gedeeltes van woonhuizen, daar weten wij ook wel raad mee. Door middel van een ontwerpplan. Hier en daar een nieuwe indeling, nieuwe badkamer en andere kleuren op de muren zorgt al voor een wereld van verschil. Met wat toevoeging van nieuwe meubels & accessoires samen met de bestaande spullen ontstaat er een persoonlijk verhaal. Kijk! Daar houden we nou van.
whgravenzande
Soms is het goed om kritisch naar het interieur te kijken. Naar mate de jaren vorderen veranderd de gezinssituatie en hierbij ook de woonbehoeftes. Daarnaast verzamel je in die jaren talloze spullen. Die soms heel speciaal zijn geworden maar zeg eens eerlijk, er zit ook genoeg “waarde”loos spul bij. Wij vinden voor jou graag de balans tussen gewenst & noodzakelijk, tussen mooi & praktisch. Een persoonlijk verhaal creëren, heerlijk vinden we dat!

In deze woning hebben we veel styling hoeken gecreëerd waar je lekker los kunt gaan met je accessoires. Deze focuspunten zorgen voor dat persoonlijke gevoel zonder de rust te verstoren. Deze hoeken zijn ook op de foto’s goed tot hun recht gekomen door onze super fotografe Joyce Huis.

collage woonhuis sgravenzande

Bekijk item
Woonhuis Den Haag

Collage Duivenvoorden
Wat hebben we hier gedaan? Nou…. wat hebben we niet gedaan. In de beginfase met het bouwbedrijf tot de afwerking van de woning. De sfeer, de indelingen, de kleuren & materialen. Van bank tot stopcontact, van badkamer tot beddengoed tot aan het glas in lood. In detail is alles uitgezocht en toezicht gehouden om het ontwerpplan de waarborgen. Zo had de klant rust en zekerheid dat hun wensen goed tot uiting kwamen.

Daarnaast is al het maatwerk zoals de wandkasten, studeerkamer & slaapkamers van de meiden ontworpen door ons en uitgevoerd door Yves Odinot.

collage duivenvoorden2

Bekijk item
Een wereld zonder grenzen…

Een wereld zonder grenzen… voor kinderdagverblijf Bim Bam in Naaldwijk
Voor het concept van Bim Bam hebben we gekeken naar de ontwikkeling van kinderen.

In ons ontwerp wordt het kinderdagverblijf de veilige haven van de kinderen waar ze in groter kunnen groeien. Juist door grenzen en drempels aan te leggen ontstaat er een wereld zonder grenzen….

In het ontwerp van het kinderdagverblijf zijn veel ruimtes opgenomen met een relatief vrije invulling zoals de flexruimtes, verticale groepen en diverse speelmogelijkheden in de hal. De lokalen zijn echt als eigen groep ontworpen zodat het eigen groepsgevoel versterkt en er een veilige omgeving is gecreëerd, maar wel met veel eigen ontdekkingsplekjes! De speelruimtes in de hal zijn er om de grote wereld te ontdekken. Het wordt voor de kinderen echt een reis door hun wereld!

Collage Bim Bam

Bekijk item
Pagina 1 van 212
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest