POP-UP “Le Cirque” – een schaduwspel over het circus

Pop Up “Le Cirque” – Een schaduwspel over het circus
Co&More Spellen Circus & Sint
Het circus is hip en hot en een leuk en vrolijk thema om allerlei verhalen over te verzinnen.

Met maar liefst 9 figuurtjes is het spel erg compleet om samen eindeloos mee te fantaseren.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar om zelf mee te spelen. Onder die leeftijd is het erg leuk om “voor” te lezen met de schaduwfiguurtjes.

Hoe werkt het schaduwspel?

Zorg dat je ergens een lichte muur hebt of span een laken. Neem een lampje en schijn deze op de muur. (een bedlampje werkt al!) Bevestig een van de figuren op de meegeleverde houder en begin met het maken van je verhaal.

Waar bestaat het pakket uit:

8 hand-gesneden kartonnen figuren.
3 houders om de figuren op te bevestigen.
1 uitgebreide gebruiksaanwijzing

De set kost € 15,- en is te bestellen via de webshop.

Wij wensen jullie heel veel speelplezier!

p.s. voor degene die het moeilijk vinden zelf een verhaal te verzinnen? Binnenkort komt er een schaduwspel verhaal uit, speciaal voor het circus.
overview circus

Bekijk item
Stitch your Journey-the ultimate DIY Souvenir

coandmore stitch your journey

Alweer een nieuw product van Co&More!

Is er iets leukers dan je eigen souvenir te maken? Dit kan nu eenvoudig met dit diy pakket.
We hebben landkaarten een mooie vintage look gegeven. Geef je vakantieroute en bestemmingen aan met de meegeleverde naald en draad. Er zitten patronen van letters bij en een handige beschrijving hoe je moet borduren. De ultieme vakantie herinnering aan je muur!

In de set zit :

-Een Vintage-look kaart op stof (afm. 28 x 20 cm.)
-De patronen en beschrijvingen van de borduursteken en het alfabet.
-Naald en draad in 4 verschillende felle kleurtjes.

De kaarten kunnen op bestelling geprint worden, maar de meeste populaire bestemmingen hebben we op voorraad. Via onze webshop kun je ook aangeven welk kleur je wilt. Op het labeltje aan de verpakking kun je zien welke kleur en welk land er in de verpakking zit.

Zo kun je heerlijk vanuit je luie vakantiestoel alvast je eigen souvenir maken! Want wat is er leuker dan je eigen verhaal te creëren!
De set is verkrijgbaar voor € 19,50 en nu te bestellen via onze webshop !
Veel plezier!
coandmore stitch your journey;s webite

Bekijk item
POP UP – Schaduwsspel over de Lente

Hier een super leuk spel voor grote en kleine verhalenmakers. Het lente schimmenspel bestaat uit 8 typisch Hollandse boerderij tafereeltjes en zijn handgemaakt van karton. Er zitten 3 houders bij waar ze eenvoudig op bevestigd kunnen worden.

Het werkt als volgt :
Zorg dat je ergens een witte muur hebt of span een laken. Neem een lamp en schijn deze op de muur. Bevestig een van de figuren op het stokje en begin met het maken van je verhaal.

Bekijk item
POP UP – Kriebelbeesten voor de camping

Het allerleukste spel voor de vakantie! Jaag je ouders, broer of zus of die vervelende buurman de stuipen op het lijf met deze kampeerversie van ons schimmenspel. Het enige wat je extra nodig hebt is een zaklamp. Bevestig de insect aan het meegeleverde stokje en leg hem op het tentdoek. Schijn er met je zaklamp op en laat de ultra-groote insect over de tent heen lopen. Gegarandeerd heel veel pret!(voor jou dan….)

p.s. ook op de muur of het plafond werken ze goed als je op kamp bent…

Bekijk item
In holland staat een…

collage oude collectieHier een selectie van onze kindermeubellijn. Al vele kindermeubels hebben wij speciaal ontworpen voor scholen en kinderdagverblijven en omdat wij het zonde vonden dat andere bedrijven hier niet van konden profiteren hebben wij de leukste opgenomen in een vaste lijn. Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk item
Beestenbende

Een bende van beesten dat is het zeker. Een zacht hobbelpaard of hobbellieveheersbeestje brengt genoeg speelplezier en kleur in je huis of kinderkamer. Weet je wat nu het leuke is? De staart, neus en oren kunnen eraf en met de andere beesten gecombineerd worden. Opbergen in het zadel kan natuurlijk ook. Of haal gewoon heel het zadel eraf, er zijn genoeg mogelijkheden. Verder is de hoes gemaakt van een stof voor buitenkussens zodat het UV-bestendig en goed schoon te maken is. Wil je het wassen? Geen probleem, ritst de hoes eraf en stop het in de wasmachine op 30 graden. Ideaal met die plakhandjes! Op dit moment is de Beestenbende leverbaar in een paard en lieveheersbeestje. Wie weet krijgen ze binnenkort nog meer vriendjes…

Bekijk item
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest