Natuur als thema bij Kinderdagverblijf Wasko

coandmore overzicht lokalen wasko
Het pand was zo mooi ontworpen dat het mij direct deed denken aan een slakkenhuis.Daarnaast was het ook nog eens gelegen in een park en wilde het personeel “iets” doen met als basis natuur.
Dit gaf mij de vrije hand om eens een mooi ontwerp te maken met ronde meubels, basis van natuurlijk materialen en een buitenspeeltuin met allerlei natuurlijke grapjes erin, veel struiken en natuurlijk genoeg ruimte om op een natuurlijke basis heel veel te leren over de natuur…
Daarbij heb ik hier ook vooral gekeken naar het anders gebruiken van bestaande producten en hebben we heel veel producten hergebruikt. Waardoor het ook allemaal nog eens betaalbaar werd.
kinderdagverblijf coandmore:waskopapendrecht

Bekijk item
Een nieuw interieur voor Pink Notes in Barendrecht

coandmore kantoorinrichting pinknotes
coandmore styling pinknotekantoor Pink Notes is een administratie kantoor waar alleen vrouwen werken. Ze hebben veel plezier in hun werk en alles wat met cijfers te maken heeft en toen ze gingen verhuizen wilde ze ook een uitstraling die bij hun paste.Ik had 2 ideeën voorgelegd en uiteindelijk is het een versie geworden met als basis bloemen en bloemenprints. Vrouwelijk met stijl en een bewijs dat een administratiekantoor echt niet saai hoeft te zijn! En dat is gelukt! Warm, vriendelijk en uitnodigend met als hoofdkleur uiteraard: Pink!
coandmore inrichting kantooor

Bekijk item
Het 5de element…

Collage DiemelHet hoveniersbedrijf Diemel Groenvoorzieningen in Den Hoorn maakt gebruik van de vier elementen van de natuur: Aarde, Vuur, Water en Lucht. Concept: Down to earth, Design, Ecologisch, Vriendelijk en Contrast. Diemel maakt contrast in de natuur door op verantwoorde wijze nieuwe “natuur” te creëren. Diemel is het 5e element…

De inrichting heeft een mix gekregen van strakke elementen en verschillende natuurlijke materialen. Hout & Kurk vormen de basis. Door de natuurlijke elementen komt het buiten naar binnen. Bij dit project hebben wij het concept en interieurplan verzorgd. Zelf zijn ze aan de slag gegaan met de uitvoering. Als klant ben je vrij om de werkwijze zelf te bepalen, maar mocht je vragen hebben tijdens de bouw, kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Daarna zijn wij terug gekomen en hebben de meubels geleverd en de punt op de i gezet.

Bekijk item
Praktisch en gezellig…

De Driekleur Dalton basisschool
De team- en spreekkamers van de De Driekleur Dalton basisschool waren toe aan een nieuwe uitstraling. Praktisch opgeruimd, uitnodigend en gezellig was hierbij heel belangrijk. Binnen het besproken budget en Floddertje als uitgangspunt is er een eigen karakter ontstaan voor deze basisschool. Nieuwe manieren van opruimen en een fijne plek om te vergaderen, gesprekken te voeren en bij te komen. We willen Westwood graag bedanken voor het meedenken en uitvoeren van de kasten!
School interieur

Bekijk item
Een wereld zonder grenzen…

Een wereld zonder grenzen… voor kinderdagverblijf Bim Bam in Naaldwijk
Voor het concept van Bim Bam hebben we gekeken naar de ontwikkeling van kinderen.

In ons ontwerp wordt het kinderdagverblijf de veilige haven van de kinderen waar ze in groter kunnen groeien. Juist door grenzen en drempels aan te leggen ontstaat er een wereld zonder grenzen….

In het ontwerp van het kinderdagverblijf zijn veel ruimtes opgenomen met een relatief vrije invulling zoals de flexruimtes, verticale groepen en diverse speelmogelijkheden in de hal. De lokalen zijn echt als eigen groep ontworpen zodat het eigen groepsgevoel versterkt en er een veilige omgeving is gecreëerd, maar wel met veel eigen ontdekkingsplekjes! De speelruimtes in de hal zijn er om de grote wereld te ontdekken. Het wordt voor de kinderen echt een reis door hun wereld!

Collage Bim Bam

Bekijk item
Stapelen Stapelen Stapelen…

kantoor inrichting
Kantoor inrichting
Slaghuis Pallethandel
Nadat alle kleine kantoorkamers eruit gehaald waren ontstond er één grote ruimte. Vrijspel voor ons om de juiste, efficiënte indeling te bepalen. Door middel van hun eigen pallets hebben we kasten en wanden gecreëerd en met een “in het Westland” herkenbare muurschildering komt zo de identiteit van Slaghuis Pallethandel goed naar voren. Een echt mannenkantoor met stoere materialen. Het concept zie je terug in het uiteindelijke interieur. Het verhaal van slaghuis Pallethandel….Collage Lievaart

Bekijk item
Vers transport van Daily Fresh

Collage Dailyfresh

Bekijk item
Co & More

T: 06- 13705663
E: info@coandmore.nl

Sand-Ambachtstraat 84
2691 BR ‘s-Gravenzande

Onze blogs ontvangen?

Schrijf je in en ontvang altijd als eerste onze nieuwe blogberichten.

Like ons op Facebook
Co & Pinterest